V ktorej zdravotnej poisťovni získate najviac užitočných benefitov pre vaše bábätko? - Asisto.sk - porovnanie zdravotných poisťovní

V ktorej zdravotnej poisťovni získate najviac užitočných benefitov pre vaše bábätko?

Narodenie dieťatka je pre rodičov najšťastnejší okamih v partnerskom živote. Sprevádza ho množstvo pozitívnych pocitov, ale súvisí s ním aj množstvo výdavkov. Ak si chcete časť z nich ušetriť, mali by ste venovať pozornosť aj výberu zdravotnej poisťovne. Porovnávač zdravotných poisťovní Asisto.sk vám pomôže vybrať si správne.

Každá zdravotná poisťovňa ponúka pri narodení a poistení novorodenca benefity. Všetky sú užitočné, ale ich skutočná hodnota je rozdielna.

Najpopulárnejší je tzv. Baby Box, ktorý obsahuje rôzne praktické predmety pre starostlivosť o dieťa. V prípade poisťovne Dôvera je reálna hodnota balíčka 50 Eur a je vo forme praktickej tašky na kočík. Obsahuje detskú kozmetiku, čaj a výživové doplnky pre mamičky. V prípade VšZP je v darčekovom kufríku očkovací kalendár, plagát o psychomotorickom vývoji dieťaťa do 1 roka a zubný preukaz. Poisťovňa UNION ponúka knižku Naše dieťatko na zaznamenávanie dôležitých okamihov o bábätku.

Využívaným benefitom je aj zapožičanie monitoru dychu, ktorý ponúkajú zdravotné poisťovne Dôvera a Union. Využiť môžete aj rôzne zľavy v lekárňach alebo e-shopoch s detským sortimentom.

Dieťa je potrebné poistiť v zdravotnej poisťovni do 6O-tich dní od narodenia. Dovtedy je poistené v zdravotnej poisťovni matky. Rodičia určite ocenia, že novorodenca môžete poistiť aj z pohodlia domova a to v poisťovni Dôvera a Union.

Ponuka benefitov pre mamičky a novorodencov patrí hlavne u súkromných zdravotných poisťovní medzi najširšie. Porovnávač Asisto.sk vám preto prináša prehľadnú tabuľku výhod, aby ste sa ľahšie zorientovali a správne rozhodli.