Trápia vás zuby? Ktorá poisťovňa vám dá príspevok na zubára? - Asisto.sk - porovnanie zdravotných poisťovní

Trápia vás zuby? Ktorá poisťovňa vám dá príspevok na zubára?

Otázok, ktoré od poistencov dostávame pri témach zubný benefit, dentálna hygiena, preplatenie zubov či príspevok na zuby, je z mesiaca na mesiac viac. Keďže ide o zdravotný a v neposlednom rade aj estetický problém, čoraz viac klientov zdravotných poisťovní vyhľadáva odpovede na túto tému.

Jednoduchý a prehľadný porovnávač na bonusy a benefity týkajúce sa tejto oblasti je Asisto.sk. 

Zdravé zuby sú snom každého. Urgentnou sa táto téma stáva vo chvíli, keď vás zuby začnú trápiť, či už bolesťami, alebo ich kondíciou. Vtedy je človek konfrontovaný s cenníkmi jednotlivých úkonov u dentistu a zároveň hľadá úsporu svojich financií.

Ideálnou možnosťou, ako trochu zmierniť dosahy úhrad u zubára, ktoré často predstavujú aj výšku niekoľko sto eur, je preštudovať si ponuky zdravotných poisťovní. Svoje benefity rozdeľujú na zákroky týkajúce sa prevencie, ako aj samotných zákrokov.

Výška príspevku pritom môže byť až 100 eur ročne, čo je nepochybne zaujímavá suma!

Prirodzené sú aj otázky, ktoré si v tejto súvislosti položí každý pacient a poistenec: Aký príspevok dostanem na zuby? Ako vyplniť žiadosť? Koľko z účtu u zubára mi vie preplatiť poisťovňa? Je možné žiadať o úhrady opakovane a viackrát? Čo je vlastne dentálny benefit?

Získať odpovede vám pomôže prehľadné porovnanie benefitov v porovnávači , kde nájdete aj tému dentálnych bonusov a benefitov.