Ako zdravotné poisťovne vítajú novorodenca? - Asisto.sk - porovnanie zdravotných poisťovní

Ako zdravotné poisťovne vítajú novorodenca?

Narodenie dieťatka je pre rodičov najšťastnejší okamih v partnerskom živote. Sprevádza ho množstvo pozitívnych až euforických pocitov, ale súvisí s ním aj množstvo výdavkov. Ak si chcete časť z nich ušetriť, mali by ste venovať pozornosť aj výberu zdravotnej poisťovne.

Porovnať benefity poisťovní aj v súvislosti s narodením dieťatka môžete v Asisto.sk

Po narodení je dieťa prvých 60 dní dočasne poistené v zdravotnej poisťovni matky. Počas tejto lehoty sa rozhodne, kde dieťa poistí, a nemusí to byť rovnaká inštitúcia, akú má ona sama.

Ako si teda vybrať poisťovňu pre svoje bábätko? Mnoho rodičov sa rozhoduje najmä na základe ponúkaných benefitov a výhod. Tých je skutočne neúrekom!

Počnúc napríklad balíčkom pre novorodenca, do ktorého vám pribalia množstvo praktických predmetov uľahčujúcich prvé dni starostlivosti. Ďalej to sú rôzne praktické publikácie, album pre novorodenca, zľavy na životné či úrazové poistenie, ale aj na očkovanie, nákupy detských potrieb v eshopoch a v špecializovaných predajniach.

Benefity a bonusy práve pre mamičky patria medzi najrozšírenejšiu ponuku poisťovní, preto je ponuka skutočne široká. Zorientovať sa v nej pomôže každej mamičke alebo čerstvému oteckovi aj nová nový prehľadný porovnávač Asisto.sk.